Supply Chain Security

 

Overheden stellen strenge eisen aan de beveiliging van de logistieke keten. Beveiligingsinitiatieven zoals ISPS, AEO en C-TPaT dicteren allerlei regels waar uw organisatie aan behoort te voldoen. by DnA is gespecialiseerd in het vertalen van deze eisen naar concrete en praktische beveiligingsmaatregelen.

ISPS

De International Ship and Port Facility Security Code biedt richtlijnen voor de detectie en preventie van beveiligingsrisico’s op schepen, boorplatforms en in havens. by DnA is gespecialiseerd in de implementatie van ISPS  en kan uw organisatie ondersteunen met beveiligingsplannen, assessments en oefeningen.

AEO

Met de Europese Authorized Economic Operator-vergunningen AEO-C en AEO-S neemt uw orgnaisatie gemakkelijker deel aan het internationale handelsverkeer. Voor het verkrijgen van de AEO-S vergunning kan by DnA u helpen bij het opstellen, uitvoeren en vastleggen van risicobeoordelingen, procedures en instructies en de begeleiding van oefeningen.

C-TPAT

De Customs-Trade Partnership against Terrorism is een certificering ter verbetering van anti-terrorismemaatregelen, bedoeld voor private organisaties in de VS of die naar de VS exporteren. by DnA heeft ruime ervaring met de criteria van C-TPaT en het opstellen en uitvoeren van benodigde programma’s, oefeningen en risicobeoordelingen.